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Effect of solute type on sorbate resistance in Zygosaccharomyces rouxii = Effet du type de soluté sur la résistance au sorbate de Zygosaccharomyces rouxiiLENOVICH, L. M; BUCHANAN, R. L; WORLEY, N. J et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 3, pp 914-916, issn 0022-1147Article

Effect of benzoic acid on growth yield of yeasts differing in their resistance to preservatives = Effet de l'acide benzoïque sur le taux de croissance des levures différant quant à leur résistance aux agents de conservationWARTH, A. D.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 8, pp 2091-2095, issn 0099-2240Article

Effect of treatment with supercritical carbon dioxide on enzymatic activity = Effet du traitement par le gaz carbonique supercritique sur les activités enzymatiquesTANIGUCHI, M; KAMIHIRA, M; KOBAYASHI, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 2, pp 593-594, issn 0002-1369Article

Chemosensitization by knockdown of adenine nucleotide translocase-2LE BRAS, Morgane; BORGNE-SANCHEZ, Annie; JACOTOT, Etienne et al.Cancer research (Baltimore). 2006, Vol 66, Num 18, pp 9143-9152, issn 0008-5472, 10 p.Article

Effects of nisin on growth of bacteria attached to meat = Effets de la nisine sur la croissance des bactéries adhérant à la viandeKING-THOM CHUNG; DICKSON, J. S; CROUSE, J. D et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1989, Vol 55, Num 6, pp 1329-1333, issn 0099-2240Article

Evaluation of the antimicrobial activity of citral = Evaluation de l'activité antimicrobienne du citralONAWUNMI, G. O.Letters in applied microbiology. 1989, Vol 9, Num 3, pp 105-108, issn 0266-8254Article

A study of factors affecting growth and recovery of Listeria monocytogenes Scott A = Etude des facteurs influençant la croissance et la récupération de Listeria monocytogenes Scott APETRAN, R. L; ZOTTOLA, E. A.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 458-460, issn 0022-1147Article

Effect of ascorbic and isoascorbic acids on survival of Campylobacter jejuni in poultry meat = Effet des acides ascorbique et isoascorbique sur la résistance de Campylobacter jejuni dans la viande de volailleJUVEN, B. J; KANNER, J; WEISSLOWICZ, H et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 6, pp 436-437, issn 0362-028XArticle

Sodium benzoate inhibits growth of or inactivates Listeria monocytogenes = Le benzoate de sodium inhibe la croissance ou inactive Listeria monocytogenesEL-SHENAWY, M. A; MARTH, E. H.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 7, pp 525-530, issn 0362-028XArticle

The effect of potassium sorbate on the structural integrity of Alteromonas putrefaciens = Effet du sorbate de potassium sur l'intrégrité de la structure d'Alteromonas putrefaciensSTATHAM, J. A; MCMEEKIN, T. A.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 65, Num 6, pp 469-476, issn 0021-8847Article

The effects of temperature and pH on the ethanol tolerance of the wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, Candida stellata and Kloeckera apiculata = Effets de la température et du pH sur la tolérance à l'éthanol des levures de vin, Saccharomyces cerevisiae, Candida stellata et Kloeckera apiculataCHONGXIAO GAO; FLEET, G. H.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 65, Num 5, pp 405-409, issn 0021-8847Article

Antimicrobial activity of carnosol and ursolic acid : two anti-oxidant constituents of Rosmarinus officinalis L = Activité antimicrobienne du carnosol et de l'acide ursolique : deux constituants antioxydants de Rosmarinus officinalis LCOLLINS, M. A; CHARLES, H. P.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 4, pp 311-315, issn 0740-0020Article

Growth and fumitremorgin production by Neosartorya fischeri as affected by food preservatives and organic acids = Influence des agents de conservation et des acides organiques sur la croissance et la production de fumitrémorgine par Neosartorya fischeriNIELSEN, P. V; BEUCHAT, L. R; FRISVAD, J. C et al.Journal of applied bacteriology. 1989, Vol 66, Num 3, pp 197-207, issn 0021-8847Article

Factors promoting survival of bacteria in chlorinated water supplies = Facteurs favorisant la survie des bactéries dans les eaux potables chloréesLECHEVALLIER, M. W; CAWTHON, C. D; LEE, R. G et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 3, pp 649-654, issn 0099-2240Article

Inhibition of spoilage and pathogenic microorganisms by liquid smoke from various woods = Inhibition de la dégradation et des microorganismes pathogènes par de la fumée liquide issue de différents boisBOYLE, D. L; SOFOS, J. N; MAGA, J. A et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1988, Vol 21, Num 1, pp 54-58, issn 0023-6438Article

Antimicrobial activity of undissociated sorbic acid in vacuum packaged beef = Activité antimicrobienne de l'acide sorbique non-dissocié dans la viande de boeuf conditionnée sous videZAMORA, M. C; ZARITZKY, N. E.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1449-1454, issn 0022-1147Article

FOXO3a-Dependent Mechanism of E1A-Induced ChemosensitizationSU, Jen-Liang; XIAOYUN CHENG; CHEN, Poshen B et al.Cancer research (Chicago, Ill.). 2011, Vol 71, Num 21, pp 6878-6887, issn 0008-5472, 10 p.Article

Antibacterial properties of retail sponges = Propriétés antibactériennes des éponges vendues au détailLLABRES, C. M; ROSE, B. E.Journal of food protection. 1989, Vol 52, Num 1, pp 49-54, issn 0362-028X, 3 p.Article

Influence of atmospheric oxygen content on growth and fumitremorgin production by a heat-resistant mold, Neosartorya fischeri = Influence de la teneur en oxygène de l'atmosphère sur la croissance et la biosynthèse de fumitrémorgine par une moisissure thermorésistante, Neosartorya fischeriNIELSEN, P. V; BEUCHAT, L. R; FRISVAD, J. C et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 679-685, issn 0022-1147, 5 p.Article

Antiviral substances in raw bovine milk active against bovine rotavirus and coronavirus = Substances antivirales actives contre les rotavirus et coronavirus bovins dans le lait cru de vachePANON, G; TACHE, S; LABIE, C et al.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 10, pp 862-871, issn 0362-028X, 6 p.Article

Heat resistance of vegetative cells and asci of two Zygosaccharomyces yeasts in broths at different water activity values = Thermorésistance de cellules végétatives et des asques de deux levures Zygosaccharomyces dans des bouillons ayant différentes activités de l'eauJERMINI, M. F. G; SCHMIDT-LORENZ, W.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 10, pp 835-841, issn 0362-028XArticle

Hydrolytic stability at intermediate pHs of the common purine nucleotides in food, inosine-5'-monophosphate, guanosine-5'-monophosphate and adenosine-5'-monophosphate = Stabilité hydrolytique, aux pH intermédiaires, des nucléotides de la purine fréquents dans les produits alimentaires, le monophosphate-5' d'inosine, le monophosphate-5' de guanosine et le monophosphate-5' d'adénosineSHAOUL, O; SPORNS, P.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 810-812, issn 0022-1147Article

Some factors influencing permeability of cell walls/membranes of the osmotolerant yeast Saccharomyces rouxii grown in the presence and absence of 18 % NaCl = Quelques facteurs influant sur la perméabilité des membranes et parois cellulaires de la levure osmotolérante Saccharomyces rouxii cultivée en présence ou non de 18 % de NaClFRANTA, B; STEINKRAUS, K. H; OLEK, A et al.MIRCEN journal of applied microbiology and biotechnology. 1986, Vol 2, Num 1, pp 191-203, issn 0265-0762Article

Comparison of the effects of sodium chlorid, pH and temperature on the growth of Listeria monocytogenes on gradient plates and in liquid medium = Comparaison des effets du chlorure de sodium, du pH et de la température sur la croissance de Listeria monocytogenes sur milieux solides inclinés et liquidesMCCLURE, P. J; ROBERTS, T. A; OGURU, P. O et al.Letters in applied microbiology. 1989, Vol 9, Num 3, pp 95-99, issn 0266-8254Article

Destruction of Listeria monocytogenes by sodium hypochlorite and quaternary ammonium sanitizers = Destruction de Listeria monocytogenes par l'hypochlorite de sodium et les désinfectants ammonium quaternaireMUSTAPHA, A; LIEWEN, M. B.Journal of food protection. 1989, Vol 52, Num 5, pp 306-311, issn 0362-028XArticle

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